Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Kom genieten bij Domein Holset

Voor wie een uniek arrangement zoekt: kom naar Domein Holset. We bieden een bijzondere locatie in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Genieten van een wijndomein met wijngaarden, heerlijke mousserende wijnen en al het moois dat dit glooiende landschap te bieden heeft.

Bruisend Ontspannen

Wil je bruisend relaxen, je zinnen verzetten en je zintuigen weer laten sprankelen? Kom dan naar BruisendWijnHuis Domein Holset voor een driedaagse ontspanningstrip.

€350 | Twee personen

3 dagen | 2 nachten 
Juli – augustus – september 
Zondag – Vrijdag Weekenden uitgesloten
Informatie

Vergaderen op het Domein

Gun je team een vergezicht.
Zoek je een inspirerende locatie….? zicht op de wijngaard…? voor een teambijeenkomst of strategiesessie…?  Kom naar Domein Holset en vergewis je van ons uitzicht én de inspirerende ruimtes. Informeer naar de mogelijkheden 043 850 29 28

per dag, 8 uur€ 205
per dagdeel, 4 uur€ 130
Informatie

Druiven plukken...!

Wil je  Druiven plukken  met je team of groep vrienden? Je kunt als team in de oogst-tijd helpen plukken. Dat is buffelen! Niet alleen romantiek. Wel veel voldoening en plezier. Ook kun je als team een dagdeel meewerken in de wijngaard met bv een lunch of diner (in de buurt). alleen in combinatie met overnachting en/of meeting.

Tot 15 personen.

per dag, 8 uur€ notk
per dagdeel, 4 uur€ notk
voor overnachtingboek een kamer
Informatie

onze Vergaderruimtes

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn om te vergaderen voor kleine en wat grotere teams. Elke kamer is even inspirerend en heeft zicht op de wijngaard

per dag, 8 uur€ 160
per dagdeel, 4 uur€ 80

 

 

Informatie

de Bakkerij

De Bakkerij op Domein Holset is een oude, gerestaureerde  houtoven in een handig ingerichte werkruimte met tafel en keuken. Hier kunnen workshops en cursussen brood bakken, Limburgse vlaaien maken en pizza bakken gegeven worden. Ook kan er gekookt worden in de houtoven! Deze activiteiten kunnen ook opgenomen worden in een arrangement van Domein Holset. Brood, pizza en de wijn van Holset, goeie combinatie!
Workshop 6 – 15 personen

per dag, 8 uur€ 120
per dagdeel, 4 uur€ 75
Informatie