Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Kom genieten bij Domein Holset

Voor wie een uniek arrangement zoekt: kom naar Domein Holset. We bieden een bijzondere locatie in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Genieten van een wijndomein met wijngaarden, heerlijke mousserende wijnen en al het moois dat dit glooiende landschap te bieden heeft.

Bruisend Ontspannen

Wil je bruisend relaxen, je zinnen verzetten en je zintuigen weer laten sprankelen? Kom dan naar BruisendWijnHuis Domein Holset voor een driedaagse ontspanningstrip.

€350 | Twee personen

3 dagen | 2 nachten 
Juli – augustus – september 
Zondag – Vrijdag Weekenden uitgesloten
Informatie

de Woonkamer

De ruime Woonkamer van Domein Holset is een stijlvolle ruimte op de eerste etage met vide, groot balkon en uitzicht. Te gebruiken als vergaderlocatie, presentatieruimte, receptie ruimte, danszaal voor kleine privéfeestjes, en anderszins, inclusief aanrecht, vide/break-out room en aantrekkelijke uitloop naar het balkon. Super in combinatie met bed en breakfast kamers of vakantiewoning Sjato Brut of apart te huur. Wij verzorgen graag de koffie|thee, lunch. Diner bij de buren of ‘gecatered’, en natuurlijk áltijd…een wijnproeverij.

Tot 35 personen.

per dag, 8 uur€ 205
per dagdeel, 4 uur€ 130
Informatie

de Wagenloods

De Wagenloods, is daadwerkelijk de oude wagenloods van Domein Holset. Nu verbouwd tot een mooie multifunctionele ruimte geschikt voor workshops, cursussen, vergaderingen, yoga & meditatie en presentaties. Met of zonder tafels en stoelen te reserveren. Beamer en scherm aanwezig, vloerverwarming en een prachtig uitzicht. Koffie|thee en lunch verzorgen wij graag. Diner bij de buren of ‘gecatered’ of via een pizzaworkshop in de Bakkerij van Holset.

Tot 35 personen.

per dag, 8 uur€ 205
per dagdeel, 4 uur€ 130
Informatie

de Werkplaats

De Werkplaats is een prettige, rustige ruimte geschikt voor kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen, coachinggesprekken, massage en kleine workshop. Gelegen achter de Bakkerij. Koffie|thee arrangementen, lunches, proeverijen, brood- of pizza-bakworkshops verzorgen we graag. We kunnen de verschillende mogelijkheden bespreken. Uitzicht op wijngaard en heuvels.
4-8 personen

per dag, 8 uur€ 160
per dagdeel, 4 uur€ 80

 

 

Informatie

de Bakkerij

De Bakkerij op Domein Holset is een oude, gerestaureerde  houtoven in een handig ingerichte werkruimte met tafel en keuken. Hier kunnen workshops en cursussen brood bakken, Limburgse vlaaien maken en pizza bakken gegeven worden. Ook kan er gekookt worden in de houtoven! Deze activiteiten kunnen ook opgenomen worden in een arrangement van Domein Holset. Brood, pizza en de wijn van Holset, goeie combinatie!
Workshop 6 – 15 personen

per dag, 8 uur€ 120
per dagdeel, 4 uur€ 75
Informatie