Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Mogelijkheden voor teams en groepen op Domein Holset

Voor zeer diverse groepen en bijeenkomsten, zakelijk, privé of cultureel, biedt Domein Holset een prachtig landschap en een mooi gebouw met fijne ruimtes. Op Domein Holset kun je de waan van de dag laten varen en je concentreren  op het doel van je bijeenkomst: strategische sessies, coaching-gesprekken of cursussen. Het nuttige en het aangename combineren kan bij ons heel goed; wandelen, met of zonder begeleiding van bv een geoloog,  in de omgeving, een wijnproeverij, excursie naar de wijnmakerij, onder deskundige leiding broodbakken of pizza’s maken in de oude houtoven, zingen of juist luisteren naar een concert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag maken we een passend aanbod. Mail of bel 043 850 29 28 en informeer naar de mogelijkheden.

de Woonkamer - 35m2

De zeer ruime Woonkamer van Domein Holset is een stijlvolle ruimte op de eerste etage met mezzanine, groot balkon en schitterend uitzicht. Te gebruiken als vergaderlocatie, presentatieruimte, receptie ruimte, danszaal, en anderszins, inclusief aanrecht, klein zoldertje en aantrekkelijke uitloop naar het riante balkon. De ruimte is te gebruiken in combinatie met de bed en breakfast kamers of apart te huur. Wij verzorgen graag de koffie en|of thee, maar ook een wijnproeverij of lunch.
Tot 35 personen.

per dag van 8 uur€ 120
per dagdeel per 4 uur€ 80
Boeken

de Wagenloods - m2

De Wagenloods, is daadwerkelijk de oude wagenloods van Domein Holset. Nu verbouwd tot een mooie multifunctionele ruimte geschikt voor workshops, cursussen, vergaderingen, yoga & meditatie en presentaties. Beamer en scherm aanwezig, vloerverwarming en een prachtig uitzicht. Koffie, thee, lunch en andere wensen graag in overleg.
Tot 25 personen.

per dag van 8 uur€ 100
per dagdeel van 4 uur€ 60
Boeken

de Werkplaats - 24m2

De Werkplaats is een prettige, rustige ruimte geschikt voor een kleine bijeenkomsten zoals vergadering, coaching, massage en kleine workshop. Gelegen achter de Bakkerij. Afspraken over koffie, thee, lunch, proeverijen, brood- of pizzabakken in overleg. We maken graag gezamenlijk een leuk, uitdagend of verrassend arrangement. Uitzicht op wijngaard en heuvels.
4-8 personen

per dag van 8 uur€ 75
per dagdeel van 4 uur€ 40
Boeken

de Bakkerij - 40m2

De Bakkerij op Domein Holset is een oude, gerestaureerde  houtoven in een handig ingerichte werkruimte met tafel en keuken. Hier kunnen workshops en cursussen brood bakken, Limburgse vlaaien maken en pizza bakken gegeven worden. Deze activiteit kan ook opgenomen worden in een arrangement van Domein Holset. Brood en de wijn van Holset, goeie combinatie!
Workshop 6 – 12 personen

per dag van 8 uur€ 120
per dagdeel van 4 uur€ 75
Boeken