Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Mogelijkheden voor teams en groepen op Domein Holset

Voor zeer diverse groepen en bijeenkomsten, zakelijk, privé of cultureel, biedt Domein Holset een prachtig landschap en een mooi gebouw met fijne ruimtes. Op Domein Holset kun je de waan van de dag laten varen en je concentreren  op het doel van je bijeenkomst: strategische sessies, coaching-gesprekken of cursussen. Het nuttige en het aangename combineren kan bij ons heel goed; wandelen, met of zonder begeleiding van bv een geoloog,  in de omgeving, een wijnproeverij, excursie naar de wijnmakerij, onder deskundige leiding broodbakken of pizza’s maken in de oude houtoven, zingen of juist luisteren naar een concert. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag maken we een passend aanbod. Mail of bel 043 850 29 28 en informeer naar de mogelijkheden.

de Woonkamer

De ruime Woonkamer van Domein Holset is een stijlvolle ruimte op de eerste etage met vide, groot balkon en uitzicht. Te gebruiken als vergaderlocatie, presentatieruimte, receptie ruimte, danszaal, en anderszins, inclusief aanrecht, klein zoldertje en aantrekkelijke uitloop naar het balkon. Mogelijk in combinatie met bed en breakfast kamers of apart te huur. Wij verzorgen graag de koffie|thee, lunch en diner, en natuurlijk een wijnproeverij.

Tot 35 personen.

per dag, 8 uur€ 205
per dagdeel, 4 uur€ 130
Informatie

de Wagenloods

De Wagenloods, is daadwerkelijk de oude wagenloods van Domein Holset. Nu verbouwd tot een mooie multifunctionele ruimte geschikt voor workshops, cursussen, vergaderingen, yoga & meditatie en presentaties. Met of zonder tafels en stoelen te reserveren. Beamer en scherm aanwezig, vloerverwarming en een prachtig uitzicht. Koffie|thee, lunch en diner verzorgen wij graag.

Tot 25 personen.

per dag, 8 uur€ 205
per dagdeel, 4 uur€ 130
Informatie

de Werkplaats

De Werkplaats is een prettige, rustige ruimte geschikt voor kleine bijeenkomsten zoals vergaderingen, coachinggesprekken, massage en kleine workshop. Gelegen achter de Bakkerij. Koffie|thee arrangementen, lunches, proeverijen, brood- of pizza-bakworkshops verzorgen we graag. We kunnen de verschillende mogelijkheden bespreken. Uitzicht op wijngaard en heuvels.
4-8 personen

per dag, 8 uur€ 160
per dagdeel, 4 uur€ 80

 

 

Informatie

de Bakkerij

De Bakkerij op Domein Holset is een oude, gerestaureerde  houtoven in een handig ingerichte werkruimte met tafel en keuken. Hier kunnen workshops en cursussen brood bakken, Limburgse vlaaien maken en pizza bakken gegeven worden. Ook kan er gekookt worden in de houtoven! Deze activiteiten kunnen ook opgenomen worden in een arrangement van Domein Holset. Brood, pizza en de wijn van Holset, goeie combinatie!
Workshop 6 – 12 personen

per dag, 8 uur€ 120
per dagdeel, 4 uur€ 75
Informatie