Slapen

Slapen op het wijndomein

Je wilt dat gevoel van vrijheid en ‘even niets’ nog iets langer vasthouden? Mooi! Bij ons BruisendWijnHuis kun je namelijk ook blijven slapen. Met elf unieke logement kamers bieden we je een fijn verblijf op ons Domein, midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Voor alle kamers geldt dat ze beschikken over een heerlijk tweepersoonsbed en eigen badkamer. Als gast kun je gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer op de eerste verdieping met terras en uitzicht op het Heuvelland. Na een fijne nacht slapen, kun je ‘s ochtends genieten van een liefdevol vers ontbijt.

Slapen op ons wijndomein betekent: je dag afsluiten met een glaasje bruis, nog even een glimp van de ondergaande zon achter de heuvels opvangen, wakker worden met uitzicht op onze wijngaard en naast je verse sapje, misschien wel een subtiele bubbel om de dag te beginnen. Uiteraard pik je tussendoor nog een wijnproeverij mee. Ons Domein is een plek van contrast en comfort. Van bruisende nieuwe energie en gewoon even niets. Kom genieten!

Slapen in het wijnhuis

In ons wijnhuis vind je vijf unieke comfortabele kamers. Of je nu op een kamer op de eerste of tweede verdieping slaapt, alle kamers zijn sfeervol ingericht, hebben elk een eigen verhaal en bieden uitzicht op het dorpsplein, de wijngaard of het uitgestrekte Heuvelland. Van Oranje Boven, Natuur en Genoveva tot Oester en Industrie; bij de inrichting van de gastenkamers is gebruik gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen zoals hout en leem.

Slapen bij de wijngaard

Naast de kamers in ons wijnhuis, zijn er twee logement kamers gelegen aan de binnenplaats met uitzicht op de wijngaard. Vanuit kamers ‘Atelier’ en ‘Leemschuur’ kijk je uit op het Heuvelland en slaap je haast letterlijk tussen de wijnranken. Beide kamers beschikken over een zithoek, eigen badkamer en terras. Kamer Atelier is daarnaast ook voorzien van een kitchenette.

Arrangementen

Je verblijf maak je pas echt compleet met één van onze arrangementen. Geniet van twee of drie overnachtingen in combinatie met een heerlijk ontbijt, onze mousserende wijnen, een culinair diner in één van onze favoriete restaurants of een dagje fietsen door het Heuvelland met onze luxe e-bikes.

‘Het ontbijt was een feestje. Aanrader: doe om 14.00 uur mee met de rondleiding en check daarna pas in!’

- Adlinda

‘Wat een fijne plek is dit! We hadden een arrangement met E-Bikes om de omgeving te verkennen. Tot een volgende keer, want we komen hier zeker terug’!

- Bart