Slapen

Slapen op het wijndomein

Je wilt dat gevoel van vrijheid en ‘even niets’ nog iets langer vasthouden? Mooi! Bij ons BruisendWijnHuis kun je namelijk ook blijven slapen. Met elf unieke logement kamers bieden we je een fijn verblijf op ons Domein, midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Voor alle kamers geldt dat ze beschikken over een heerlijk bed met luxe matrassen en toppers van Swiss Sense en een eigen badkamer. Als gast kun je gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer op de eerste verdieping met terras en uitzicht op het Heuvelland. Na een fijne nacht slapen, kun je ‘s ochtends genieten van een liefdevol ontbijt met mooie streekproducten.

Slapen op ons wijndomein betekent: je dag afsluiten met een glaasje bruis, nog even een glimp van de ondergaande zon achter de heuvels opvangen, wakker worden met uitzicht op onze wijngaard en naast je verse kopje koffie van Blanche Dael, misschien wel een subtiele bubbel om de dag te beginnen. Uiteraard pik je tussendoor nog een wijnproeverij mee. Ons Domein is een plek van contrast en comfort. Van bruisende nieuwe energie en gewoon even niets. Kom genieten!

Slapen op het wijndomein

Op ons wijndomein vind je elf unieke comfortabele kamers. Of je nu op een zolderkamer, comfortkamer, comfortkamer begane grond of in de panorama suite slaapt, alle kamers zijn sfeervol ingericht en bieden uitzicht op het dorpsplein, de wijngaard of het uitgestrekte Heuvelland. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen zoals hout en leem.

Arrangementen

Je verblijf maak je pas echt compleet met één van onze arrangementen. Geniet van één, twee of drie overnachtingen in combinatie met een heerlijk ontbijt, onze mousserende wijnen, een culinair diner in één van onze favoriete restaurants of een dagje fietsen door het Heuvelland met onze luxe e-bikes.

‘Het ontbijt was een feestje. Aanrader: doe om 14.00 uur mee met de rondleiding en check daarna pas in!’

- Adlinda

‘Wat een fijne plek is dit! We hadden een arrangement met E-Bikes om de omgeving te verkennen. Tot een volgende keer, want we komen hier zeker terug’!

- Bart