Praktische informatie

Goed om te weten!

Voordat je je verblijf in ons BruisendWijnHuis reserveert, delen we nog graag onderstaande informatie met je. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Annuleren

Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor je jouw verblijf onverhoopt moet annuleren. Ons advies is dan ook om altijd een (doorlopende) annuleringsverzekering af te sluiten. Als uitgangspunt hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren van jouw verblijf kan kosteloos tot 7 dagen voor aankomst. 
Tussen 7 dagen en 24 uur voor aankomst brengen wij 50% van de totaalprijs in rekening. 
Binnen 24 uur voor aankomst brengen wij 100% van de totaalprijs in rekening  

Vaak lukt het om samen tot een oplossing te komen, dus in het geval van annuleren kun je ons het beste even bellen.  

 

Groepen

Voor groepen vanaf 4 kamers hanteren wij onderstaande voorwaarden:

Aanbetaling
Voor groepen vanaf 4 kamers vragen wij een aanbetaling van 50%.

Annuleren
Tussen 28 en 7 dagen voor aankomst brengen wij 50% van de totaalprijs in rekening. 
Binnen 7 dagen voor aankomst brengen wij 100% van de totaalprijs in rekening  

 

In- en uitchecken

Bij aankomst, kun je vanaf 15.00 uur inchecken voor je verblijf. Kom je liever eerder? Geen probleem. Je kunt je bagage gerust al bij ons achterlaten voordat je de omgeving gaat verkennen. Uiteraard ben je ook al eerder welkom om aan te schuiven voor een glas bubbels in onze wijnwinkel of op ons terras. 

Houd dat ontspannen gevoel vooral nog even vast bij je vertrek en neem de tijd. Uitchecken kan tot 11.00 uur. Mocht je liever nog iets langer willen genieten van je verblijf, kies dan voor een late check-out. Voor € 25,- extra kun je tot 13.00 uur gebruik maken van de kamer. 

 

(Minimum) verblijfsduur

In bepaalde periodes zoals het hoogseizoen en in de weekenden van april tot november, hanteren wij een minimum verblijfsduur van twee nachten. Stiekem adviseren we je ook om gewoon lekker lang bij ons te blijven en optimaal van ons BruisendWijnHuis en de omgeving te kunnen genieten! 

 

Hond mee?

Op ons terras ben je van harte welkom met jouw hond. In ons logement en de openbare ruimtes zijn honden niet toegestaan.

 

Ontbijten

Ontbijten, dat doe je bij ons op je gemak als je heerlijk uitgeslapen bent. We serveren dagelijks een heerlijk en uitgebreid ontbijt tussen 8.30 en 9.30 uur.

 

Toegankelijkheid

Ons BruisendWijnHuis bevindt zich in een oude karakteristieke hoeve. Vanwege de oude elementen die zich in het pand bevinden, is ons Domein niet geschikt voor minder validen. Er is geen lift aanwezig. 

 

Overig

– Op ons gehele Domein is roken niet toegestaan;
Wij accepteren geen creditcard;
– Wij rekenen € 2,50 toeristenbelasting p.p.p.n. Deze wordt ten alle tijden bij uitcheck verrekend.