Proeven

Proeverijen

Benieuwd geworden naar onze wijnen? Als BruisendWijnHuis produceren wij unieke mousserende wijnen. Deze laten wij jullie graag proeven in één van onze proeverijen. Wil je meer weten over onze bijzondere locatie, boek dan een proeverij in combinatie met een rondleiding. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Picknick in de wijngaard

De ultieme zondagmiddag: relaxen in de zon met een fijn glas bubbels en lekkere hapjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is met je picknickkleed naar Domein Holset komen. Na een rondleiding door de wijngaard geniet je van een heerlijke picknick met verse Limburgse producten en een flesje van onze mousserende wijn.

Per 2 personen wordt er 1 picknickmand met 1 flesje van onze mousserende wijn (0,375L) voorzien. Het is uiteraard mogelijk om op de dag zelf nog een extra gekoeld flesje bij te bestellen.

Wanneer:
zondag 9 juni om 12.00 uur

Waar: ontvangst in de winkel op het Domein
Prijs: € 27,50 p.p.

Bruisende Pinksterproeverij

Kom op Eerste Pinksterdag samen met jouw familie of vrienden naar Domein Holset voor een rondleiding inclusief uitgebreide proeverij. Na een boeiende rondleiding door de wijngaard, laten wij je vier van onze mousserende wijnen proeven. De bijpassende bites en het fantastische uitzicht maken de middag compleet.

Wanneer:
zondag 19 mei om 11.30 uur

Waar: ontvangst in de winkel op het Domein
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 39,50 p.p.

Proeverij

Wil je alleen komen proeven zonder rondleiding? Dat kan! Tijdens een proeverij schenken we drie van onze mousserende wijnen en vertellen wij jou graag het verhaal hierachter. Je kunt de proeverij uitbreiden met een bitesbordje met mooie streekproducten.

Wanneer:
maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 12.00 uur
dinsdag, donderdag en zondag om 15.00 uur (van 1 november tot 1 april zijn wij op zondag gesloten)

Waar: in het proeflokaal op het Domein
Duur: 45 minuten
Prijs: € 19,50 p.p.

Ben je met 15 personen of meer, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Rondleiding en proeverij

Onze wijnspecialisten starten de rondleiding met een verhaal over de historie van ons Domein. Daarna maken we een boeiende wandeling door de wijngaard, dus trek stevige schoenen aan. Na het bezoek aan de wijngaard laten wij drie van onze mousserende wijnen proeven en vertellen wij uitgebreid over de productie hiervan volgens de traditionele methode.

Wanneer: woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur
Waar: ontvangst in de winkel op het Domein
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 26,50 p.p.

Op onderstaande data organiseren wij extra rondleidingen:

– zaterdag 18 mei om 16.00 uur

Ben je met 15 personen of meer of heb je interesse in een privé rondleiding, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Wijnwinkel en buitenplaats

Onze wijnwinkel en buitenplaats zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. (van 1 november tot 1 april zijn wij op zondag gesloten).

Je bent altijd welkom om een glaasje te komen drinken. Vooraf reserveren is niet nodig.

Wil je onze wijnen proeven?
Boek dan een proeverij of een rondleiding inclusief proeverij.

Wil je alvast voorproeven?

Koop dan Bruis voor Thuis en proef ons gehele assortiment.