Proeven

Proeverijen

Benieuwd geworden naar onze wijnen? Als BruisendWijnHuis produceren wij unieke mousserende wijnen. Deze laten wij jullie graag proeven in één van onze proeverijen. Wil je meer weten over onze bijzondere locatie, boek dan een proeverij in combinatie met een rondleiding. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Proeverij

Wil je alleen komen proeven, zonder rondleiding? Dat kan! Tijdens een proeverij schenken we de Dame, Prins en Classic. Wij nemen je graag mee in het verhaal van onze wijnen. Je kunt de proeverij uitbreiden met een bitesbordje met mooie streekproducten.

Wanneer: dagelijks om 11u30, 13u00 en 15u00
Waar: ontvangst in de wijnwinkel
Duur: 45 minuten
Prijs: € 15,- p.p.

Ben je met 7 personen of meer, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Rondleiding en proeverij

Onze wijnspecialisten starten de rondleiding met een verhaal over de historie van ons Domein. Daarna maken we een boeiende wandeling door de wijngaard, dus trek stevige schoenen aan. Na het bezoek aan de wijngaard laten wij onze drie mousserende wijnen proeven en vertellen wij uitgebreid over de productie hiervan volgens de traditionele methode.

Wanneer: 1 januari tot 1 april vrijdag en zaterdag | 1 april tot 1 januari maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag
Waar: ontvangst in de wijnwinkel
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 19,50 p.p.

Ben je met 7 personen of meer, of heb je interesse in een privé rondleiding, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Masterclass wijnmakerij

Ben je een liefhebber van mousserende wijnen en wil je nog meer weten over onze wijnproductie in Lemiers? Boek dan onze Masterclass wijnmakerij. Wij starten met een uniek kijkje achter de schermen in de wijnmakerij met onze wijnmaker. Aansluitend volgt een rondleiding door onze wijnspecialist in de wijngaard en een uitgebreide proeverij van vijf mousserende wijnen, dus laat je verrassen.

Wanneer: op aanvraag
Waar: ontvangst in de wijnmakerij
Duur: 3 uur
Prijs: € 55,- p.p.
Inclusief: brood, bites en één bijpassend hapje

Mogelijk vanaf 10 personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Masterclass wijn-spijs

Mousserende wijn is een feestelijke wijn. Maar wat eet je er nu bij? Vind je het leuk om meer te leren over het combineren van mousserende wijnen en gerechten? Neem deel aan de Masterclass Wijn-Spijs. Voor het maken van goede wijn-spijscombinaties is het belangrijk dat je meer weet van smaak en smaakfactoren die van invloed zijn. In deze Masterclass zal onze wijnspecialist jullie hier alles over vertellen. We starten de Masterclass met een rondleiding in de wijngaard. Daarna gaan we aan de hand van een presentatie in op smaak en smaakfactoren. Wij proeven onze drie mousserende wijnen en drie bijpassende hapjes. Kortom, een culinaire middag waarin we smaken beleven, leren en ontdekken.

Wanneer: op aanvraag
Waar: ontvangst in de wijnwinkel
Duur: 2,5 uur
Prijs: € 45,- p.p.
Inclusief: brood, bites en drie bijpassende hapjes

Mogelijk vanaf 10 personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. info@domeinholset.nl

Wijnwinkel en terras

Onze wijnwinkel en terras zijn dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met onze wijnen. Vooraf reserveren is niet nodig.

Wil je onze wijnen proeven?
Boek dan een proeverij of een rondleiding inclusief proeverij.

Wil je alvast voorproeven?

Koop dan Bruis voor Thuis en proef ons gehele assortiment.