Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Bed & Breakfast op het wijndomein

Voor wie een unieke bed & breakfast zoekt: kom slapen op ons wijndomein. We bieden een bijzondere locatie in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland; voor mensen die samen, alleen of met een groep zijn. Wat kun je verwachten: eetgelegenheden op loopafstand, een monumentaal pand met een gezamenlijke woonkamer, genieten van een wijndomein met wijngaarden en een tuin, een wijnwinkel met proeverijen, een fijn ontbijt, rust en ontspanning, vele wandelroutes en een stijlvolle accommodatie. Bruusj!

Na-bubbelen arrangement

Kom in de wintermaanden na-bubbelen bij Domein Holset. Geniet nu van ons mooie arrangement: een nachtje voor 2 in een van onze kamers, word wakker met een heerlijk ontbijt en krijg een klein flesje Prins van Holset cadeau, voor een mooie prijs. 

Natuur

Bed & Breakfast kamer Natuur is groen en warm en zacht. Hoogwaardige boxspring bedden (extra lang: 2.10m) gemaakt van 100% natuurlijke materialen sieren deze knusse zolderkamer. De bedden kunnen enkel of dubbel opgemaakt worden. Een ruime badkamer met toilet, inloopdouche en ‘wastrog’ maken het tot een bijzonder geheel

En…. na een heerlijke nacht slapen: de natuur in!

Boeken

Leemschuur

Leemschuur is een heel huisje voor twee, of drie personen. Een oude schuur omgetoverd tot een kleine, maar ook grote en ruimtelijke studio. Een mysterieus lichtorgel van groene flessen, een ruime en complete keuken, een oude eettafel, een zitje, een heerlijk tweepersoonsbed en een view over de wijngaarden, ochtendzon door de gordijnen. Een eigen gebouw, een eigen opgang, aan de cour van Domein Holset. Eenvoud is haar gratie. En toch is het ontbijt inclusief!

Boeken

Oranje boven

…. en dan kom je boven; Oranje Boven! Wie houdt er niet van, van Oranje: licht en vrolijk. Een zolderkamer met uitzicht, op én over het dorpspleintje van Holset, langs de kerk, het Heuvelland in. Behangetje op de muur, heerlijk en prachtig bed. Schuine dakwand, dus niet je hoofd stoten! Hout, veel hout en leem en oranje. Zitje, leeslamp, olijke badkamer, oog voor detail! Niet voor al te lange mensen.

Boeken

Genoveva

Verzorgde Bed & Breakfast kamer Genoveva op de zolder van het wijndomein, met heerlijke luxe boxspring bedden, op verzoek enkel of dubbel opgemaakt. Eigen ‘schitterende’ douche en toilet.

Genoveva is de beschermheilige van Holset, beschermheilige van de druiven; Heilige Genoveva. Inspiratiebron voor deze ‘Room with a View’ op zolder van Domein Holset bij Vaals en het 3-landenpunt.

 

Boeken

Atelier

De vergezichten vanuit het  Atelier  doen je duizelen. De zon komt in het Oosten op en zal met haar eerste zonnestralen de kamer verwarmen. In deze studio kun je zijn en blijven. Een kleine keuken verstopt in een kast, een tafel om aan te eten of te werken, een bankje, een eigen stukje tuin om buiten te zitten. En tot slot een heerlijke boxspring van 210 lang! De verbondenheid met de aardse elementen kan niet beter ervaren worden dan in deze royale kamer.

Boeken

Industrie

Deze riante bed & breakfast kamer Industrie is heel stoer: steen, staal, kalk en te midden van dat: een zeer behaaglijk bed (2.10m)! Want fijn slapen staat met stip op één bij Domein Holset. Een schitterende kast in blauwstaal handgemaakt door Geertjan Spierings.
De grote steden Aken, op een paar kilometer afstand, en Maastricht zijn inmiddels van hun roetlaag verlost, zeer aantrekkelijk voor een bezoekje.

Boeken

Oester

Niets is wat het lijkt, zeker niet bij een Oester. Buitenkant grijs, beetje ruig, beetje saai. Binnenkant verrassend, parelmoer, kleurrijk.. Fijne ruime kamer met extra lang bed, 2.10 m en een heel riante badkamer met twee wastafels en twee douches.
Ook het pand is en was niet wat het lijkt…. een herenhuis, misschien? Maar nee, het was een boerderij met een heel ondiep woonhuis en een grote stal er achter; nu B&B, wijnwinkel en proeflokaal.

Boeken