Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

  Logement op het wijndomein

  Voor wie een uniek logement zoekt, kleinschalig en met voldoende ruimte in een groot pand: kom slapen op ons Wijndomein. We bieden een bijzondere locatie in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland in een wijnlandschap. Je slaapt letterlijk tussen de wijngaarden en start de ochtend met een heerlijk ontbijt uit een persoonlijk wijnkistje. 

  Wij vragen jullie om vanaf 25 september bij incheck of deelname aan de rondleiding en/of proeverij jouw coronabewijs te laten zien. 

  Natuur

  Kamer Natuur is groen en warm en zacht. Nog mooier dan op de foto! Hoogwaardige boxspring bedden (extra lang: 2.10m) gemaakt van 100% natuurlijke materialen sieren deze knusse zolderkamer. De bedden kunnen enkel of dubbel opgemaakt worden. Een ruime badkamer met toilet, inloopdouche en ‘wastrog’ maken het tot een bijzonder geheel

  En…. na een heerlijke nacht slapen: de natuur in!

  Boeken

  Oranje boven

  …. en dan kom je boven; Oranje Boven! Wie houdt er niet van, van Oranje: licht en vrolijk. Een zolderkamer met uitzicht, op én over het dorpspleintje van Holset, langs de kerk, het Heuvelland in. Behangetje op de muur, heerlijk en prachtig bed. Schuine dakwand, dus niet je hoofd stoten! Hout, veel hout en leem en oranje. Zitje, leeslamp, olijke badkamer, oog voor detail! Niet voor al te lange mensen.

  Boeken

  Genoveva

  Stijlvolle blingbling kamer Genoveva op de zolder van het wijndomein, met heerlijke luxe boxspring bedden, op verzoek enkel of dubbel opgemaakt. Eigen ‘schitterende’ douche en toilet.

  Genoveva is de beschermheilige van de kerk van Holset, beschermheilige van de wijnboeren; Heilige Genoveva. Inspiratiebron voor deze ‘Room with a View’ op zolder van Domein Holset bij Vaals en het 3-landenpunt.

   

  Boeken

  Industrie

  Deze riante gastenkamer Industrie is heel stoer: steen, staal, kalk en te midden van dat: een zeer behaaglijk bed (2.10m)! Want fijn slapen staat met stip op één bij Domein Holset. Een schitterende kast in blauwstaal handgemaakt door Geertjan Spierings.
  De grote steden Aken, op een paar kilometer afstand, en Maastricht zijn inmiddels van hun roetlaag verlost, zeer aantrekkelijk voor een bezoekje.

  Boeken

  Oester

  Niets is wat het lijkt, zeker niet bij een Oester. Buitenkant grijs, beetje ruig, beetje saai. Binnenkant verrassend, parelmoer, kleurrijk.. Fijne ruime kamer met extra lang bed, 2.10 m en een heel riante badkamer met twee wastafels en twee douches.
  Ook het pand is en was niet wat het lijkt…. een herenhuis, misschien? Nee, een oude boerderij met een ondiep woonhuis en een grote stal er achter; het huis is nu logement, de stal wijnwinkel en proeflokaal.

  Boeken

  Atelier

  De vergezichten vanuit het  Atelier  doen je duizelen. De zon komt in het Oosten op en zal met haar eerste zonnestralen de kamer verwarmen. In deze studio kun je zijn en blijven. Een kleine keuken verstopt in een kast, een tafel om aan te eten of te werken, een bankje, een eigen stukje tuin om buiten te zitten. En tot slot een heerlijke boxspring van 210 lang! De verbondenheid met de aardse elementen kan niet beter ervaren worden dan in deze royale kamer.

  Boeken

  Leemschuur

  Leemschuur is een heel huisje voor twee, of drie personen. Een oude schuur omgetoverd tot een kleine, maar ook grote en ruimtelijke studio. Een mysterieus lichtorgel van groene flessen, een oude eettafel, een zitje, een heerlijk tweepersoonsbed en een view over de wijngaarden, ochtendzon door de gordijnen. Een eigen gebouw, een eigen opgang, aan de cour van Domein Holset. Eenvoud is haar gratie.

  Boeken

  Sjato Brut I vakantiewoning

  Sjato Brut is als vakantiewoning  even overtuigend mooi riant als de rest van het BruisendWijnHuis Domein Holset. Je hebt een eigen terras met uitzicht op de gaarden in het dal.  Boeken kun je hier.of bel het Beaujean vacances,boekingskantoor van Sjato Brut: +31 (0) 43 455 9075.
  Holset is gelegen nabij een stilte gebied waar het goed relaxen is. We verwachten dat u de stilte respecteert.

  Informatie
  X