Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Wijnen

Onze mousserende wijn

Domein Holset is het eerste BruisendWijnHuis in NL. Wij maken een viertal mousserende wijnen volgens de ‘Methode Traditionelle’. Onze mousserende wijnen krijgen een tweede gisting op de fles en daarna rijpen ze nog tussen de 9 en 24 maanden ‘sur lie’. Domein Holset maakt haar mousserende wijnen in diverse smaaktypes. Door de fles hierboven aan te klikken, krijg je meer informatie en kun je direct bestellen per mail. De wijn is ook te koop in onze winkel op Domein Holset, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Is de reis naar Zuid Limburg misschien wat ver? We bieden graag een overnachting aan in één van de bijzondere B&B kamers.

De flessen

Domein Holset exploiteert 3 wijngaarden, 2,5 ha rondom ons domein in Holset en 4 hectare in Vijlen, aansluitend aan de wijngaarden van Martinus. Domein Holset zoekt en ontwikkelt een eigen ‘kleur en signatuur’ van typisch Nederlandse mousserende wijn. Hiertoe werken we samen met een panel van professionals.

Verzending van de flessen door een gespecialiseerde transporteur is verzekerd. De verzendkosten zijn

– voor 12 flessen €10,79,
– voor 6 flessen € 8,57
– voor 3 flessen (minimale hoeveelheid) € 8,08.

Levering: binnen een paar dagen. U ontvangt een email met het verwachtte tijdstip.

Dame van Holset - €35

Verkrijgbaar vanaf begin 2018.

De Dame van Holset biedt een verfijnde bruis met wit fruit en toast tonen in de neus en een verleidelijke afdronk. Ter ere van Dame Genoveva geboren uit de Chardonnay oogst. Van de wijngaarden van Holset, gevoed door onze gulle moeder aarde. Mooie complexiteit waar klassiek en eigentijds elkaar ontmoeten door tenminste vierentwintig maanden gisting op fles. Als beschermheilige van de wijnboeren staat zij garant voor gouden kwaliteit. Puur te genieten of bij wat lokale amuses of licht notige kazen. Gekoeld serveren 8-10 C.

Bestellen of info per mail

Prins van Holset - €30

De Prins is gearriveerd!

Aromatisch, frisse mousserende wijn van vruchtbare Zuid-Limburgse bodem. Prinselijk blauw benadrukt de stijlvolle mousse en royale smaak. Gemaakt van de Souvignier Gris en Johanniter met tenminste vijftien maanden gisting op de fles. Een vrolijke, fruitige beleving met een frisse en kruidige afdronk. Verleidelijke begeleider op het terras, als aperitief, bij een picknick met een salade of dansend in het maanlicht in de nacht. Gekoeld serveren 8-10 C. Ook verkrijgbaar in 37,5cl fles €20,-.

Bestellen of info per mail

Ploni van Holset - €20

Laagje vers fruit op de tong en vrolijk knisperende belletjes die het gehemelte kriebelen. Feestelijke mousserende wijn van de Johanniter druif, liefdevol, met de hand van Ploni vertroeteld op Domein Holset. Paars staat voor puur verwennen, wat deze bruisende bubbel waarmaakt door twaalf maanden rijping op gist. Welkom op Domein Holset, kom het leven vieren en geniet! Gekoeld serveren 8-10 °C.

Bestellen of info per mail

Bruut van Holset - €25 (€23/6 fl) wachten op nieuwe oogst

[Binnenkort nieuwe oogst uit de kelder] Bruut van Holset is een frisse, krachtige bubbel met groen, fruitig karakter. De oeroude Zuid-Limburgse heuvels geven de Johanniter en Cabernet Blanc hun kracht. Deze wijn heeft tonen van appel en peer in de neus en een bijzonder mooie, volle afdronk. Een tweede gisting op de fles van tenminste negen maanden geeft deze ‘Bruut’ een intense, rijke smaak en vol karakter. Heerlijk bij salades, stoere tapas, knapperig vers brood of met noten bij het vuur. Gekoeld serveren 8-10 C

Bestellen of info per mail
NIX18