Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Wijnen


Domein Holset BruisendWijnHuis exploiteert 6,5  wijngaard rondom ons domein, in Holset (2,5ha) en in Vijlen (4ha). We maken vier onderscheidende mousserende wijnen volgens de Traditionele Methode. Onze mousserende wijnen krijgen een tweede gisting op de fles en daarna rijpen ze nog tussen de 12 en 30 maanden ‘sur lie’.

Mooie Nederlandse Bubbels maken is onze claim-to-fame.  Als gespecialiseerd BruisendWijnHuis voeren we een breed assortiment en proberen we te excelleren in eigen Nederlandse smaakstijlen met behulp van Cabernet Blanc, Souvignier Gris, Johanniter en Chardonnay.

Kerst- en relatiepakketten       

Domein Holset verzorgt kerstpakketten voor verschillende bedrijven, instellingen,instituten of gemeentes. Samen met u kiezen we  een mooie bubbel en de geschenkverpakking. We leveren de Bubbels of we verzorgen het hele traject inclusief de bezorging. Neem voor een specifiek voorstel contact op met Erik Leferink 0650 215 214.

Bestellen

Door de fles hieronder aan te klikken, krijg je meer informatie en kun je direct bestellen per mail. Er staan ook  kerstpakket suggestie tussen. Dit zijn voorbeelden ter inspiratie.

Proeven?

De wijn is te proeven en te koop in ons Proeflokaal op Domein Holset, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Is de reis naar Zuid Limburg misschien wat ver? We bieden graag een overnachting aan in één van de bijzondere B&B kamers.

Dot van Holset - €22,50

Fris en Fruitig

Karaktervolle bubbel met typische geuren en smaken van Johanitter en Cabertnet Blanc druiven. Deze Dot heeft stuivende geuren met aroma’s van vers fruit, groene paprika en gemaaid gras. 

 

De rijping van 20 maanden op de gist geeft de Dot een karaktervolle smaak met een zachte mousse en een fraai bittertje.

 
€ 22,50 per fles
€ 21,00 bij 6 flessen
Bestel

Bruut van Holset - €25,00

Stevig & Robuust

De Bruut van Holset is ferm en frivool. De Johanniter druif speelt de hoofdrol, aangevuld met Cabernet Blanc. De wijn heeft een unieke brede waaier aan geuren, te danken aan het mooie en warme oogstjaar 2016. Van groene appels en vers gemaaid gras tot rijp exotisch fruit. 

 

Deze wijn heeft 12 maanden op de gist gerijpt; daardoor heeft de Bruut een fijne mousse en een robuuste smaak. 

 

€ 25,00 per fles
€ 23,00 bij 6 flessen
Bestel

Prins van Holset - €27,50

Droog & Verfijnd

De Prins van Holset doet zijn naam eer; een stijlvolle, complexe droge bubbel gemaakt van Souvignier Gris en Johanniter druiven. Je ruikt royale aroma’s van rijp wit fruit en een lichte kruidigheid.

 

Na 15 maanden op de gist heeft de Prins een elegante en volle mousse. Prinsheerlijk genieten!

 
€ 27,50 per fles
€ 25,00 bij 6 flessen
Bestel

Dame van Holset - €30,00

Vol & Rond

De Dame van Holset is een heuse dame. Deze wijn kent een volle, zachte bubbel die haar een ronde smaak geeft. De Chardonnay wijn wordt deels vergist op Franse eiken vaten. Je ruikt vanillie, eikenhout en rijp wit fruit. 

 

De zachte volle mousse is ontstaan na 30 maanden rijping op de gist. 

 

€ 30,00 per fles
€ 28,00 bij 6 flessen
Bestel

Prinsje van Holset - €15

Droog & Verfijnd

De Kleine Prins is het kleine broertje van de Prins van Holset. Een Demi-bouteille mousserende wijn, gemaakt van de Souvignier Gris en Johanniter. Nadat de druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de vinificatie voor dit flesje van 0,375L. 

 

Na de tweede gisting laten wij de Prins nog 15 maanden op de gist in de fles rijpen.
Prinselijk blauw biedt aroma’s van groene appel, peer en witte perzik. Het mondgevoel is strak en verfijnd met een elegante mousse.

 

Leuk als cadeau of aperitief. 

 

€  15,00 per fles
€145,00 voor 12 flesjes
Bestel

Kerstpakketten Domein Holset - €

Kerst
Als er wat te vieren of feliciteren valt kom je al snel uit bij heerlijke bubbels…. onze heerlijke bubbels….!
Domein Holset produceert en verkoopt 4 prachtige mousserende wijnen uit eigen wijngaarden in Zuid Limburg. 
Mooie verpakking 
Een mooie verpakking er om heen en ‘Klaar is Kees’.
De verpakking doet er toe. De foto’s geven een indruk. Elke verpakking is mogelijk.
Fles, glazen, verpakken, verzenden
Je kiest samen met Domein Holset de juiste aanbieding: fles, glazen, verpakking, gepersonaliseerde informatie erbij en wijze van verzending.
Meer informatie
Bel naar Erik Leferink 0650 215 214

 

 

Bestel
NIX18