Wijnen

 BruisendWijnHuis Domein Holset produceert ongeveer 25.000 flessen prijswinnende mousserende wijnen. We maken nu vier onderscheidende wijnen, volgens de Traditionele Methode. Onze mousserende wijnen krijgen een tweede gisting op de fles en daarna rijpen ze nog tussen de 24 en 36 maanden ‘sur lie’. Als gespecialiseerd BruisendWijnHuis excelleren we in eigen Nederlandse smaakstijl met de druivenrassen Cabernet Blanc, Souvignier Gris, Johanniter, Chardonnay en Pinot Noir.

 

 

Openingstijden wijnwinkel 

Onze wijnwinkel is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Hier kun je onze mousserende wijnen kopen en eventueel laten inpakken als geschenk.

Bruis voor Thuis - 125,00

 

Proef thuis de bijzondere bubbels van Domein Holset 

 

Wil je thuis genieten van onze mousserende wijnen tijdens een etentje voor twee of een gezellige avond met vrienden of familie? Dan hebben we met ‘Bruis voor Thuis’ een leuk pakket voor je samengesteld. In ons ‘Bruis voor Thuis’ pakket vind je onze primeur een fles Classic, de nieuwste jaargang Dot, twee flessen Prins en twee Dotjes. Het maakt dus niet uit hoe groot het gezelschap is waarmee je bruist, voor elke gelegenheid zit er een passende fles bij. Geniet ervan!

 

Bestel

Stijlvol cadeau - 31,00

Bubbel in stijlvolle zwart kartonnen doos

Je relaties, werknemers, familieleden en wie weet…. jezelf stijlvol verwennen? Dat doe je met de relatiegeschenken van Domein Holset. Er is veel mogelijk. Bel ons op 043 850 29 28 en we bespreken de mogelijkheden met je. 

 

Om het je hier makkelijk te maken kies je de Prins van Holset in deze mooie zwarte kartonnen doos. De doos verzenden we in een beschermende ‘om-doos’. 

 

Wil je een andere stijl wijn (Dot of Classic) in een 1, 2 of 3 doos verpakking? Dat kan! Bel ons even en dan nemen we de bestelling met je op en maken we speciaal voor jou een fijne doos met 1, 2 of 3 mousserende wijnen van Domein Holset, BruisendWijnHuis & Logement. 

Bestel

Prins 2017 - 27,50

Stevig & Krachtig 

Stijlvol, stevig en een tikje stoer. De Prins van Holset is een krachtige bubbel met geuren van steenfruit als perzik, abrikoos en een vleugje kruidigheid. Nadat de Souvignier Gris en Johanniter druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de assemblage en vinificatie volgens de traditionele methode. Na 36 maanden rijping op de gist en een dosage van 2 gram heeft de Prins zich ontwikkeld tot een karaktervolle, droge wijn met een elegante mousse. Gedegorgeerd in maart 2021.

€ 27,50 per fles
€ 7,50 korting bij 6 flessen (1 doos)

Fles Doos (6)

Classic 2018 - 30,00

Droog & Elegant 

Omdat je het recept van een ‘all-time favourite’ niet moet en niet wil veranderen en omdat je deze eigenlijk áltijd in je assortiment wil hebben. Precies daarom hebben we met de Classic van Holset een echte blijver en klassieker toegevoegd aan ons bruisende wijnen palet.

De Classic is een mousserende kwaliteitswijn gemaakt volgens de traditionele methode. Het is een klassieke assemblage van 60% Chardonnay en 40% Pinot Noir. Classic is elegant en droog van smaak met tonen van citrus, vers rood fruit, noten en brioche. Na 30 maanden rijping op de gist is de Classic gedegorgeerd zonder dosage in september 2021.

€ 30,00 per fles
€ 7,50 korting bij 6 flessen (1 doos)

Fles Doos (6)

Kleine Prins 2017 - 15,00

Stevig & Krachtig (0,375 L)

Stijlvol, stevig en een tikje stoer. De Kleine Prins van Holset is een krachtige bubbel met geuren van steenfruit als perzik, abrikoos en een vleugje kruidigheid. Nadat de Souvignier Gris en Johanniter druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de assemblage en vinificatie volgens de traditionele methode. Na 36 maanden rijping op de gist en een dosage van 2 gram heeft de Prins zich ontwikkeld tot een karaktervolle, droge wijn met een elegante mousse. Gedegorgeerd in maart 2021. (0,375 L)

€ 15,- per fles
€ 7,50 korting bij 12 flessen (1 doos)

Fles Doos (12)

Dot 2019 - 25,00

Vol & Fruitig

Dot is een mousserende kwaliteitswijn gemaakt volgens de traditionele methode. Het is een assemblage van 50% Johanniter en 50% Cabernet Blanc. Dot is fris, vol en fruitig van smaak met tonen van appel, citrus, kruisbes en een vleugje witte peper. Na 24 maanden rijping op de gist is de Dot gedegorgeerd met 4 gram dosage in december 2021. 

€ 25 per fles
€ 7,50 korting bij 6 flessen (1 doos)

Fles Doos (6)

Dotje 2017 - 15,00

Fris & Fruitig (0,375 L)

Mocht je denken dat het Dotje van Holset zo’n heel braaf, bruisende wijn is, dan heb je het mis. Ze is misschien net iets kleiner en fijner dan onze andere wijnen, maar met haar fris en fruitige bubbel en de geuren van appel, citrus en een vleugje tropisch fruit, bruist het Dotje op haar eigen manier. En, goed om te weten, Dotje is extra exclusief. Deze gelimiteerde cuvee, gemaakt van Johanniter in het oogstjaar 2017, is er namelijk in een gelimiteerde oplage van 2700 flessen. De druiven voor het Dotje van Holset zijn zorgvuldig met de hand geplukt en gevinifieerd volgens de traditionele methode. Na 36 maanden rijping op de gist en een dosage van 10 gram, heeft het Dotje zich ontwikkeld tot een volle wijn met fijne zuren en een elegante mousse. Gedegorgeerd in augustus 2021. (0,375 L)

€ 15,- per fles
€ 7,50 korting bij 12 flessen (1 doos)

 

Fles Doos (12)
NIX18