Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Wijnen

Onze mousserende wijn    
Domein Holset exploiteert 2 wijngaarden rondom ons domein, in Holset 2,5 hectare en in Vijlen 4 hectare. We maken vijf mousserende wijnen volgens de Traditionele Methode. Onze mousserende wijnen krijgen een tweede gisting op de fles en daarna rijpen ze nog tussen de 9 en 30 maanden ‘sur lie’. Elke wijn behoort tot een eigen smaaktype.

Kerst- en relatiepakketten       
Domein Holset verzorgt kerstpakketten voor verschillende bedrijven, instellingen,instituten of gemeentes. Samen met u kiezen we  een mooie bubbel en de geschenkverpakking. We leveren de Bubbels of we verzorgen het hele traject inclusief de bezorging. Neem voor een specifiek voorstel contact op met Erik Leferink 0650 215 214.

Bestellen
Door de fles hieronder aan te klikken, krijg je meer informatie en kun je direct bestellen per mail. Er staan ook  kerstpakket suggestie tussen. Dit zijn voorbeelden ter inspiratie.

Proeven?
De wijn is te proeven en te koop in ons Proeflokaal op Domein Holset, geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Is de reis naar Zuid Limburg misschien wat ver? We bieden graag een overnachting aan in één van de bijzondere B&B kamers.

Kerstpakketten Domein Holset - €

Kerst
Als er wat te vieren of feliciteren valt kom je al snel uit bij heerlijke bubbels…. onze heerlijke bubbels….!
Domein Holset produceert en verkoopt 4 prachtige mousserende wijnen uit eigen wijngaarden in Zuid Limburg. 
Mooie verpakking 
Een mooie verpakking er om heen en ‘Klaar is Kees’.
De verpakking doet er toe. De foto’s geven een indruk. Elke verpakking is mogelijk
Fles, verpakken, verzenden
Je kiest samen met Domein Holset u de juiste aanbieding: fles, verpakking, gepersonaliseerde informatie erbij en wijze van verzending.
Meer informatie
Bel naar Erik Leferink 0650 215 214

 

 

Bestel

Dot van Holset - €21,00 bij 6 fl

De Dot 2015 is een vonkelende bubbel met typische geuren van Johanitter en Cabernet Blanc. Druiven van onze bodem, waar wij in de diepe lagen vuursteen aantreffen. De Johanniter geeft deze wijn tonen van appel en rijp wit fruit, terwijl Cabernet blanc zorgt voor spanning en de licht vegetale toets. De tweede gisting op de fles en de rijping van 20 maanden op de gist geeft deze “Dot” rijke smaak en een vol karakter.

Cabernet blanc is een bijzonder druivenras en nog niet veel in Nederland aangeplant. Domein Holset kiest Cabernet blanc  om te differentiëren naast onze meer klassieke blends met bv Chardonnay.  Karakteristiek voor Cabernet Blanc.  Geur: Groen fruit en een duidelijk vegetaal/ plantaardig karakter als groene paprika en kruisbes. Smaak: Fruitig en vol. 

€ 22,50 per fles

Bestel

Bruut van Holset - €23,00 bij 6fl

De Bruut van Holset 2016 is een frisse, krachtige bubbel met groen, fruitig karakter. De oeroude Zuid-Limburgse heuvels geven de Johanniter en Cabernet Blanc hun kracht. Deze wijn heeft tonen van appel en peer in de neus en een bijzonder mooie, volle afdronk. Een tweede gisting op de fles van tenminste negen maanden geeft deze ‘Bruut’ een intense, rijke smaak en vol karakter. Heerlijk bij salades, stoere tapas, knapperig vers brood of met noten bij het vuur. Gekoeld serveren 8-10 C.

€ 25,00 per fles.

 

Bestel

Prins van Holset - €25,00 bij 6fl

Aromatisch, frisse mousserende wijn van vruchtbare Zuid-Limburgse bodem. Prinselijk blauw benadrukt de stijlvolle mousse en royale smaak. Gemaakt van de Souvignier Gris en Johanniter met tenminste vijftien maanden gisting op de fles. Een vrolijke, fruitige beleving met een frisse en kruidige afdronk. Verleidelijke begeleider op het terras, als aperitief, bij een picknick met een salade of dansend in het maanlicht in de nacht. Gekoeld serveren 8-10 C. 

Ook verkrijgbaar in demi-bouteille.

€ 27,50 per fles.

Bestel

Dame van Holset - €28 bij 6 fl

Nu verkrijgbaar De Dame van Holset. Zij maakt ons assortiment compleet

De Dame van Holset biedt een verfijnde bruis met wit fruit en toast tonen in de neus en een verleidelijke afdronk. Ter ere van Dame Genoveva geboren uit de Chardonnay oogst. Van de wijngaarden van Holset, gevoed door onze gulle moeder aarde. Mooie complexiteit waar klassiek en eigentijds elkaar ontmoeten door dertig maanden gisting op fles. Als beschermheilige van de wijnboeren staat zij garant voor gouden kwaliteit. Puur te genieten of bij wat lokale amuses of licht notige kazen. Gekoeld serveren 8-10 C. De Dame heeft 30 maand gerust op de gist na de tweede vergisting en nauwelijks restsuiker (2 gr)

€ 30,00 per fles.

Bestel

Prinsje van Holset - €14 bij 6fl

Demi-bouteille/half flesje (0,375l) de Kleine Prins van Holset.
Stijlvolle, droge bubbel gemaakt van Souvignier Gris en Johanniter.
Nadat de druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de vinificatie. Na de vinificatie stellen we de assemblage samen waarbij de optimale eigenschappen van de druiven gecombineerd worden. Na de tweede gisting laten wij de Prins nog 15 maanden op de gist in de fles rijpen.
Prinselijk blauw biedt aroma’s van groene appel, peer en witte perzik. Het mondgevoel is heel strak en verfijnd met een elegante mousse.

€ 15,00 per fles.

Bestel
NIX18