Wijnen

 BruisendWijnHuis Domein Holset produceert ongeveer 25.000 flessen prijswinnende mousserende wijnen. We maken nu vier onderscheidende wijnen, volgens de Traditionele Methode. Onze mousserende wijnen krijgen een tweede gisting op de fles en daarna rijpen ze nog tussen de 24 en 36 maanden ‘sur lie’. Als gespecialiseerd BruisendWijnHuis excelleren we in eigen Nederlandse smaakstijl met de druivenrassen Cabernet Blanc, Souvignier Gris, Johanniter, Chardonnay en Pinot Noir.
Bij de Wijnkeuring van de Lage Landen 2021 vielen alle bubbels van ons in de prijzen. De Bruut van Holset verdiende een gouden medaille, de Prins en Dame zilver (Dot deed niet mee).

 

 

Openingstijden wijnwinkel 

Onze wijnwinkel is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Hier kun je onze 4 mousserende wijnen kopen en eventueel laten inpakken als geschenk.

Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om deel te nemen aan onze rondleiding en proeverij. Voor meer informatie, klik hier
Daarnaast kun je dagelijks tussen 12.00 en 18.00 uur genieten van onze mousserende wijnen op onze gezellige binnenplaats. 

Buitenkans - 75,00

 

3 nieuwe bubbels uit onze mousserende wijnmakerij
Geen verzendkosten 

Proef de oogst uit 2017 en 2018. Nadat onze wijnen een tweede vergisting hebben gekregen rustten ze nog 24 tot 36 maanden op deze gist. De gist blijft in de fles en de flessen worden in de kelder ‘gelagerd’. De aroma’s en smaken van gist integreren zo met de fruitaroma’s van de verschillende druiven (Cabernet Blanc, Johanniter, Souvignier Gris en Chardonnay). De verfijnde bubbel met zachte mousse zijn een feest voor je neus en mond. 

 

Wat is ‘t buitenkansje: 1 fles Prins 2017, 1 fles Dame 2018 en 1 fles Bruut 2018 
Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening

 

Bestel

Stijlvol cadeau - 25,00

Bubbel in stijlvolle zwart kartonnen doos

Je relaties, werknemers, familieleden en wie weet…. jezelf stijlvol verwennen? Dat doe je met de relatiegeschenken van Domein Holset. Er is veel mogelijk. Bel ons op 043 850 29 28 en we bespreken de mogelijkheden met je. 

 

Om het je hier makkelijk te maken kies je de Bruut van Holset in deze mooie zwarte kartonnen doos. De doos verzenden we in een beschermende ‘om-doos’. 

 

Wil je een andere stijl wijn (Prins of Dame) in een 1, 2 of 3 doos verpakking? Dat kan! Bel ons even en dan nemen we de bestelling met je op en maken we speciaal voor jou een fijne doos met 1, 2 of 3 mousserende wijnen van Domein Holset, BruisendWijnHuis & Logement. 

Bestel

Bruut van Holset 2018 - 22,50

Fris & Fruitig 

Fris en een tikje tegendraads. Oftewel, gewoon àltijd lente met deze Bruut van Holset.  Een fruitige bubbel met geuren van appel, witte bloesem en een vleugje tropisch fruit. Niet gek, want deze cuvee komt uit het warme oogstjaar van 2018 en is gemaakt van 50% Johanniter en 50% Cabernet Blanc. De druiven zijn zorgvuldig met de hand geplukt, geassembleerd en gevinifieerd volgens de traditionele methode. Na 24 maanden rijping op de gist en een dosage van 2 gram heeft de Bruut zich ontwikkeld tot een fruitige, droge wijn met een volle mousse. Gedegorgeerd in maart 2021.

€ 22,50 per fles

Fles Doos (6)

Prins van Holset 2017 - 27,50

Stevig & Krachtig 

Stijlvol, stevig en een tikje stoer. De Prins van Holset is een krachtige bubbel met geuren van steenfruit als perzik, abrikoos en een vleugje kruidigheid. Nadat de Souvignier Gris en Johanniter druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de assemblage en vinificatie volgens de traditionele methode. Na 36 maanden rijping op de gist en een dosage van 2 gram heeft de Prins zich ontwikkeld tot een karaktervolle, droge wijn met een elegante mousse. Gedegorgeerd in maart 2021.

€ 27,50 per fles

Fles Doos (6)

Dame van Holset 2018 - 25,00

Zacht & Vol 

Zacht en toch voldoende power om haar mannetje te staan. De Dame van Holset is een volle bubbel met geuren van bloesem, perzik, mango en door de korte vergisting op eiken vaten, een lichte toets van vanille. Nadat de Chardonnay druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de assemblage en vinificatie volgens de traditionele methode. Na 24 maanden rijping op de gist en een dosage van 3 gram heeft de Dame zich ontwikkeld tot een mooie volle droge wijn met een zachte mousse. Gedegorgeerd in februari 2021.

€ 25,- per fles

Fles Doos (6)

Kleine Prins van Holset 2017 - 15,00

Stevig & Krachtig (0,375 L)

Stijlvol, stevig en een tikje stoer. De Kleine Prins van Holset is een krachtige bubbel met geuren van steenfruit als perzik, abrikoos en een vleugje kruidigheid. Nadat de Souvignier Gris en Johanniter druiven zorgvuldig met de hand geplukt zijn, volgt de assemblage en vinificatie volgens de traditionele methode. Na 36 maanden rijping op de gist en een dosage van 2 gram heeft de Prins zich ontwikkeld tot een karaktervolle, droge wijn met een elegante mousse. Gedegorgeerd in maart 2021. (0,375 L)

€ 15,- per fles

Fles Doos (12)
NIX18