Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

Houtoven pizza maken

het hele jaar

Cursussen & workshops

Weinig dingen zijn zo heerlijk als een pizza uit een echte houtoven. Op Domein Holset hebben we zo’n grote oude houtoven en geven we graag een workshop pizza’s bakken. Zelf het deeg maken, dat moet een tijdje rusten. De verse ingrediënten, waar mogelijk uit eigen tuin in elk geval zoveel mogelijk biologisch, snijden. Je gaat de saus maken. En vervolgens, als de oven goed heet is, meer dan 300 graden, dan kunnen de pizzabodems gedraaid worden en kan het beleg er op. Kaas, vlees, vis of vegetarisch, veganistisch of vedish, alles is bespreekbaar.

Een workshop pizza bakken is heel goed te combineren met een rondleiding en proeverij En daarna lekker smullen en elkaars pizza’s proeven. 
Leuk als familie activiteit, vrijgezellenfeestje, met je vriendengroep of (desnoods :-)) met je collega’s.

Wanneer?

Onze pizzaworkshop plannen we op aanvraag in met onze enthousiaste pizzabakkers. Laat het ons zo snel mogelijk weten als je wilt reserveren.

Kosten workshop met een glaasje mousserende wijn

De pizzaworkshop kunnen we geven aan groepen van 8 – 14 personen. De workshop kost 45 euro per persoon. Hiervoor wordt alles verzorgd en krijg je ook nog een lekker glaasje van onze mousserende wijn. Voorzien zijn de ingrediënten, hout voor de oven, een glaasje van onze mousserende wijn en een fris knabbeltje voor naast de pizza, allemaal verzorgd door een ervaren pizzabakker!

Wijnen van Domein Holset

Een workshop pizzabakken is heel goed te combineren met een proeverij van onze wijnen. Op ons wijndomein maken we mousserende wijnen, ons assortiment kent verschillende smaken. Je krijgt meer te weten over geuren, kleuren en smaken. Tijdens de proeverij schenken we proefglaasjes van onze 4 wijnen voor 13,50 euro per persoon. En daarna…het proeven van de pizza’s!

Deelnemen

  • Wanneer
  • het hele jaar
  • Bijdrage
  • vanaf 45 euro per persoon
  • Organisator
  • Domein Holset
Nu reserveren