Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

2-3 daagse wijnreis

in overleg

Wijn

We gaan op wijnreis! Te beginnen bij BruisendWijnHuis Domein Holset. De exclusieve kamers van Domein Holset worden onze ‘thuisbasis’, van daar uit gaan we op onderzoek uit. We kennen diverse interessante wijnbedrijven waar we naar toe kunnen op excursie, waar we het proces van wijnmaken kunnen zien, en waar we de diverse wijnen kunnen proeven!

BOB’s in Limburg

Met het productdossier dat is samengesteld voor de aanvraag van de BOB Vijlen én met de toekenning van de BOB Maasvallei kwalificeert Limburg aan beide zijden van de grens zich als een echte wijnregio. Dat willen we u laten zien. Het idee is om met enige regelmaat voor geïnteresseerden meerdaagse wijnreizen te organiseren die je kennis laten nemen van alle aspecten die wijnregio Limburg je te bieden heeft.

Wijnreis
We stellen ons voor dat we een rondje wit, rood en bruisend maken langs  verschillende wijndomeinen in Limburg of in de Benelux met Domein Holset, waar de wijnbeleving op 1 staat, als vertrek en terugkeer punt en waar je in de heerlijke B&B bij kunt komen van de belevenissen en met een beetje geluk kunt ontbijten of dineren in de wijngaard.

Heb je zelf ideeën hierover, wil je meedoen of wil je een Limburgse wijnreis mede organiseren neem dan contact op met Erik Leferink 0650 215 214.

 

Deelnemen

  • Wanneer
  • in overleg
  • Bijdrage
  • denken we over na
  • Organisator
  • Erik Leferink
Nu reserveren