Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

VoorjaarsProef & Bites

Reserveren van 8 - 15 personen

Wijn

VoorjaarsProef

In het voorjaar ontluikt de wijngaard. Je zíet de sapstroom op gang komen, de eerste knoppen barsten door het hout, frêle blad ontvouwt zich.
Guy de wijngaardenier en Truus die hem helpt, hebben de liggers (daar waar de nieuwe scheuten met druiventrossen straks aan gaan groeien) gebogen ‘op de draad’. Nu ziet de wijngaard er ordelijk uit. Straks begint het grote opbinden van de ranken om de ‘orde’ in de wijngaard te behouden. Reserveer je plekje. Bel 043 850 29 28 of mail info@domeinholset.nl.

In het Proeflokaal is’t gezellig. Hier staan onze flessen open en kun je proeven (meestal na een rondleiding door de wijngaard) vóórdat je kiest welke fles je’t lekkerst vindt en misschien wel wilt kopen. Rondleidingen met proeverij hebben verschillende thema’s zoals: de VoorjaarsProef.

Je krijgt 3 proefglaasjes met bijpassende bites, uitleg over onze wijn mét aromawiel om de wijn  zelf te ontleden wb aroma’s, smaken  etc . 
Bij VoorjaarsProef & Bites proef je onderscheidende mousserende wijnen van Domein Holset. Niet vaak proef je bubbels náást elkaar en ontdek je de rijke schakering aan aroma’s, smaken en ‘mondgevoel’.

Met uitzicht op de wijngaard en het dal van de Schneeberg is het wijnbeleving niet ver. En als het dan mooi weer is ….mmmmmm…. lekker in het zonnetje, uit de wind, dromen van de zomer.  

Als je dan naar huis gaat kun je de verschillende bubbels kopen (er zijn speciale ‘Domein; aanbiedingen) om thuis na te genieten. kijk hier Bubbels van Holset

Reserveer je plekje. Bel 043 850 29 28 of mail info@domeinholset.nl.
Domein Holset, BruisendWijnHuis specialiseert zich in het maken van een mooi assortiment mousserende wijnen volgens de traditionele methode.

Deelnemen

  • Wanneer
  • Reserveren van 8 - 15 personen
  • Bijdrage
  • €25
  • Organisator
  • Domein Holset
Nu reserveren
X