Domein Holset is in ontwikkeling en deze website ontwikkelt mee.
We houden je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief. Meld je hier aan:

  Domein Holset in 2-de lockdown… open

  donderdag 17 december 2020

  Schapen in de wijngaard

  Wel eens een beschrijving gelezen hoe een herder overwinterde in de middeleeuwen in de Pyreneeën?
  Schapen in stal met uitloop, wintervoorraad schapenvoer op de hooizolder, vuurtje aan, stoofpotje daarboven hangend aan de driepoot. Het plafond vol met worsten, hammen, gedroogde fruit en groente etc. Herder en herderinnetje onder de dekens. Dagritme (zonder al te veel details) slapen, even eruit een stuk brood eten, slapen, uitrusten, even kijken hoe het de schapen vergaat, wat voer naar voren halen en weer de sponde in. Buiten guur en koud, binnen warm en stil. Niet het leven van 2020-2021… maar probeer ‘t je eens voor te stellen….

  …precies dat kun je beleven bij Domein Holset…. met dat verschil dat we de ontbijtkist voor je deur neerzetten of je haalt ‘m uit de keuken, genoeg voor ook een lunchpakket. wandelen, lezen in de (woon)kamer, rusten, netflixen op perfecte wifi, en ‘s avond de gecaterde maaltijd in een van de drie keukens opwarmen (strikt schema). 

  We zitten nagenoeg vol met een enkel plekje/moment vrij tot 2 januari. Na 3 januari zitten we wat ruimer in de kamers. strenge lockdown kan ook een verlengde vakantie zijn. boek hier

  Actuele openingstijden winkel:  Maandag t/m zondag van 11.00-17.00u. Feestdagen; 24-25-26- 31 december en 1 januari: 12.00-16.00u.

  Terug naar actueel
  X